23.04.2024
Новини

У Гусятині місцеве населення скаржиться на бездіяльність влади містечка

Місцеві жителі Гусятина незадоволені бездіяльністю влади містечка, у якому проживають. Зокрема, опале листя на дорогах ще не прибране з осені, воно переміщується з болотом. На проблему звернула увагу мешканка Гусятина Мар’яна Ящук, її у коментарях підтримали сусіди.

«Такого бардаку ще ніколи не було по вулиці Б. Лепкого. До того, що дорогу розбили і не можуть зробити 2 рік, то ще й прибрати болото з листям, яке люди зібрали осінню не можуть! Під’їхати до будинку неможливо, перейти дорогу теж, так довго вже лежить, що проросло травою! Є трактори на балансі, а для чого вони? Невже не можна заправити того трактора і проїхати зібрати те все?», – пише жінка.

“Жах! Щороку тим гірше! Як не мають палива, то нехай лопати в руки і чистять. Штату точно вистачить!
Соромно і дуже сумно бачити , як занепадає рідне місто (((. Маю з чим порівняти. А дорога не для автомобілів уже більше 10 років, маю фотодокази.
Це не влада, не господар, а – недокерівники.
Гусятинці, вимагайте порядку, чистоти, розвитку. Все у ваших руках. Під лежачий камінь вода не тече!
Гусятинська селищна територіальна громада Степан Карпо покажіть, що ви працюєте для людей, які вас обрали. В теперішній час, наші Герої роблять все можливе і неможливе, для майбутнього наших дітей, а ви в цей час руйнуєте все. Схаменіться”, – пише Ірина Мамалига.

Іван Космина підтверджує факт того, що містечко погано прибирається, відповідними фото.

Перейти до панелі інструментів