16.04.2024
Новини Оперативно

Смертельна ДТП на Тернопільщині: двох загиблих з авто діставали рятувальники (оновлено)

Сьогодні уночі на автошляху Т 2007 в с.Шайбівка Нараївської територіальної громади сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля “Mazda 626”, не впоравшись з керуванням, допустив з’їзд автомобіля з твердого покриття на узбіччя. На момент ДТП в автомобілі перебувало 4 особи, – повідомляють в ГУ ДСНС У Тернопільщини. 

Внаслідок аварії двоє людей загинули та двоє травмовано. Рятувальниками 7-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено відключення акумуляторних батарей та знерухомлення автомобіля “Mazda 626” опорами.

За допомогою різака гідравлічного WEBER – RESCUE RSU 210 Plus проводилося розрізання дверних петель автомобіля і стійки, телескопічним гідравлічним рятувальним домкратом WEBER – RESCUE RZT2 – 1500 проведено деблокування загиблих.

Як повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини, водій був п’яний. 1,92% проміле алкоголю в його крові показав газоаналізатор «Драгер-6810». Кермувальник у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням.

За попередньою інформацією, водій не обрав безпечної швидкості руху і як результат – автівка в’їхала в дерево, а після цього у кюветі перекинулася.

Вісімнадцятирічну дівчину з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. А двоє чоловіків, 1980 та 1998 років народження, загинули на місці аварії.

Водія затримали відповідно до статті 208 КПК. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно з частиною 4 статті 286 – 1 ККУ. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів