27.07.2024
Новини

Так розбивається щастя наших родин: ще шестеро захисників загинули на Донеччині

Жахливі новини знову прийшли на Тернопільщину. У боях на Донеччині віддали своє життя ще шестеро наших воїнів – Гнідий Анатолій Дмитрович, Антощук Тимофій Анатолійович і Бойко Сергій Васильович. Сумну звістку повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

“В бою за Україну, гідно тримаючи оборону на Донеччині загинув захисник Гнідий Анатолій Дмитрович (05.02.1972 р.н.), який родом із Запоріжжя, але через війну його рідні знайшли прихисток у Тернополі. Співчуваємо рідним! Вічна пам’ять!”, – йдеться у повідомленні.

Антощук Тимофій Анатолійович – тернополянин. Чоловіку в червні виповнилося 32 роки.

Бойко Сергій Васильович 05.07.1983 р.н. – захисник родом з Херсону. Під час війни його родина тимчасово переїхала до Тернополя.

Також на війні загинув випускник Теребовлянського академічного ліцею імені Ярослави Стецько (гімназії) Іван Цьона.

“Сумна звістка із Маріуполя – від рук російських окупантів загинув колишній учень Теребовлянського академічного ліцею імені Ярослави Стецько (гімназії) Іван Цьона, випускник 2008 року. Скромний, добрий, працьовитий, розумний – таким ми будемо пам’ятати того, хто любив Україну та віддав своє життя за її незалежність. Колектив ліцею висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Світлі спогади про Івана назавжди залишаться в наших серцях.
Герої не вмирають! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні на сторінці навчального закладу.

“Так крокує країною смерть, посіяна ненашою війною… так розбивається щастя українських родин…
Цей день настав і для Чортківської родини, коли загинув 28-річний Герой, начальник розвідки 64-го ОАДн, старший лейтенант ПАВЛЮК Андрій, який віддав своє життя за Україну”, – приголомшили звісткою у Чортківському Ртцк Та Сп.

Сьогодні, 30 листопада, у рідному селі Білобожниця Андрія Павлюка поховають. Йому назавжди 28…

У бою з окупантами поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району загинув 36-річний військовий з Кременеччини Андрій Прокопчук. Трагічну звістку повідомили у Кременецькій РДА.

Воїн був молодшим сержантом, командиром мотопіхотного відділення взводу роти батальйону ВЧ ЗСУ.Серце Героя перестало битися 27 листопада під час бою.

Щодня Україна і Тернопільщина зокрема втрачають найкращих людей, цвіт нашої нації. Але Україна вистоїть, адже їхня жертва недаремна.

Перейти до панелі інструментів