20.04.2024
Новини

Тернопільська біатлоністка Олена Білосюк (Підгрушна) зняла кандидатуру на посаду Президента НОК: у чому причина

Раніше “Терміново” повідомляло, що всесвітньо відома спортсменка з Тернополя балотується одразу на дві керівні посади в українському спорті. Проте Олена Білосюк (Підгрушна) зняла свою кандидатуру на посаду Президента НОК. Про це спортсменка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуку та пояснила, чому прийняла таке рішення.

“Друзі, хочу повідомити вам про те, що я прийняла зважене рішення об’єднатись з командою Жана Беленюка та відмовитись від участі у звітно-виборній Генеральній асамблеї НОК України у якості кандидата в президенти НОК України. Разом ми сильніші! Цим рішенням я хочу підтримати кандидатуру Жана на виборах 17 листопада.

Все своє життя я присвятила спорту, пройшла довгий шлях і сформувала візію про те, як саме український олімпійський рух зокрема і спорт в цілому має розвиватись. Наша країна переживає один із найскладніших етапів своєї історії і проходить всі випробування з високо піднятою головою. За часи незалежності вже народилось і виросло покоління свідомих, рішучих та патріотичних людей, одним із яких є Жан Беленюк. Ми з Жаном обоє маємо чітку позицію, сформоване виважене бачення того, які ідеали мають стояти на першому місці і які речі сьогодні застарілі, а в деяких випадках – недопустимі!

Разом до перемоги українського спорту!”, – пише біатлоністка.

Перейти до панелі інструментів