11.05.2024
Новини

Чим займаються депутати Верховної Ради від Тернопільщини під час війни

З початку війни багато українців активізувались і допомагають чим можуть: закупівля ліків, продуктів, “гуманітарки”, постачання всього необхідного для воїнів ЗСУ.  Це стосується і народних обранців від Тернопільщини. Незважаючи на побоювання населення про те, що вони першими втечуть, усі вони знаходяться в Україні та допомагають у боротьбі з окупантом.

Давайте подивимось, хто із них чим займається у такий важкий для Батьківщини час (інформація взята з відкритих джерел).

Ігор Василів

Депутат від “Слуги народу” допомагає ЗСУ, закуповуючи обладнання, техніку та інші потрібні речі.

“Продовжуємо захищати Україну, продовжуємо допомагати Збройним Силам у боротьбі за незалежність”, – каже Ігор Василів.

Народний обранець спільно із партнерами та друзями відправили уже декілька Бандерамобілів у гарячі точки України, про що він регулярно звітує у соцмережах. Також Ігор Василів не полишає свою роботу в Раді.

Володимир Гевко

Володимир Гевко працює у Верховній Раді, а також допомагає ЗСУ. В основному народний обранець разом із друзями та партнерами постачає українській армії придбані за кордоном автомобілі. Також він долучається до формування гуманітарних вантажів, які їдуть на передову.

Про це він регулярно звітує на своїх сторінках у соцмережах.

Андрій Богданець

Андрій Богданець є менш активним користувачем соцмереж. Там він в основному розповідає про свою роботу у Раді, а також звітує про свою допомогу ЗСУ: закупівля тепловізорів, військових прицілів тощо.

“Відправляємо у Київ, Харків, допомагаємо Збройним силам та деяким дуже серйозним спецпідрозділам”, – каже депутат.

Людмила Марченко

Народна депутатка України Людмила Марченко у воєнний час працює на своєму робочому місці – у Верховній Раді, а також активно займається волонтерством.

Зокрема, вона у складі волонтерської групи розвозила гуманітарну допомогу у звільнені Бучу та Бородянку, відправляла гуманітарні вантажі на Схід тощо.

Іван Чайківський

Депутат-самовисуванець Іван Чайківський працює в українському парламенті, а також допомагає людям, які знаходяться у гарячих точках, і воїнам ЗСУ продуктами.

Заснована Чайківським компанія “Агропродсервіс” випікає паски для потребуючих, формує продуктові набори для одиноких та літніх людей.

Микола Люшняк

Народний депутат України Микола Люшняк бере участь у засіданнях парламенту, а крім цього у складі волонтерського штабу займається закупівлею та передачею авто для потреб ЗСУ, бронежилетів, гуманітарних вантажів тощо.

“Допомога нашим військовим залишається пріоритетним завданням для нас, українців, кожного дня. Допоки не закінчиться війна ми зобов’язані надавати все необхідне тим, хто хоробро стоїть за захисті нашої держави”, – йдеться у повідомленні на сторінці у соцмережах депутата.

Перейти до панелі інструментів