19.04.2024
Новини Оперативно

ДТП на Тернопільщині: у понівеченому авто затисло переселенця з Харківщини

ДТП за участю чотирьох автомобілів трапилася сьогодні вранці біля с. Кронівка Теребовлянської громади. Одним з учасників аварії став 61-річний переселенець з Харківщини. Чоловіка із заблокованого авто визволяли рятувальники. З численними травмами його забрали до місцевої лікарні, – повідомляють у ГУ ДСНСУ Тернопільщини.

“Внаслідок ДТП водій автомобіля «Geely», громадян 1961 року народження, житель м. Ізюм Харківської області опинився заблокованим в салоні понівеченого транспортного засобу. Чоловік отримав численні травми різного ступеня важкості та потребував негайної допомоги.

Для проведення рятувальних робіт на місце події залучався черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Тернопільській області. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники оперативно вивільнили потерпілого та передали працівникам екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його до Теребовлянської міської лікарні”, -йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів