26.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Ігор Василів: “Красу Кременця спотворює хаотична вулична реклама”. Відео

У Кременці уже неодноразово анонсували боротьбу із незаконно встановленою зовнішньою рекламою. Навіть приймали відповідні рішення на виконавчих комітетах. Та наразі далі заяв справа не зайшла. Тим часом, як у Чорткові з вулиць поступово зникають незграбні вивіски, Кременець потопає у них. 

Днями увагу на цю проблему вкотре звернув народний депутат Ігор Василів. Він взяв участь у засіданні сесії Кременецької міської ради.

“Окреме важливе питання для мене, як співавтора законопроєкту про рекламу, це наведення ладу в цій сфері. Кременець – це прекрасне місто, унікальне для України і я його дуже люблю. Але мені боляче дивитися на те, як його красу спотворює хаотична вулична реклама. Тут маємо якнайшвидше навести порядок, адже це величезний туристичний потенціал, який ми не використовуємо на повну потужність. Бо жоден турист, навіть їдучи по відремонтованих дорогах, не захоче зупинятися в старовинному місті, історія якого схована за сотнями рекламних вивісок. Маємо всі разом цю проблему нарешті вирішити”, – закликав Ігор Василів.

 

Також під час засідання з місцевими депутатами нардеп обговорив низку важливих для міста питань. Зокрема, попередні плани щодо реалізації проєктів у рамках субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів на 2022-й рік. Кількість ремонтів об’єктів соціальної сфери цього року плануємо лише збільшувати.

Серед наболілих проблем – ремонт багатостраждального приймального відділення Кременецької районної лікарні, санної траси, очисних споруд. Є нагальні питання, які потребують термінового вирішення у сфері безпеки дорожнього руху.

Перейти до панелі інструментів