25.04.2024
Новини

На Тернопільщині п’яний водій пропонував 100 доларів поліцейським

До чотирьох років в’язниці загрожує водію, який у стані алкогольного сп’яніння пропонував хабаря поліцейським. 45-річного мешканця Микулинецької громади зупинили патрульні. Під час розмови відчули від кермувальника запах спиртного. Пройти тест чоловік відмовився і запропонував правоохоронцям 100 доларів, аби ті закрили очі на порушення. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

“Правоохоронці попередили водія, що за пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність. Та попри це він не зупинився та намагався домовитися з працівниками поліції, аби вони «закрили очі» на його порушення. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, яку на місце події викликали інспектори.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Також поліцейські оформили на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння)”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів