29.03.2024
Новини

На Тернопільщині за 28 млн грн можна купити спиртзавод

На Тернопільщині продають спиртзавод, якому 115 років. Придбати його можна за 28 млн грн. Заявки для участі в електронному аукціоні приймають до 26 січня. До складу активу входять 770 одиниць устаткування і 10 одиниць транспортних засобів. Площа двох земельних ділянок, на яких розташований об’єкт приватизації, становить 7,4071 га, – повідомляють у Фонді держмайна України. 

“27 січня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Борщівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт». Актив розташований за адресами: Тернопільська обл., м. Борщів, пров. Січових Стрільців, 2 та м. Борщів, вул. Степана Бандери, 140.

Стартова ціна об’єкта – 28 105 130 гривень.

Борщівське МПД та зберігання спирту ДП «Укрспирт» засноване у 1907 році та модернізоване у 2016 році. Наявні всі необхідні комунікації: водопостачання, електрика, газ та каналізація. Об’єкт приватизації забезпечений трубопроводами, насосами, запірною арматурою та засобами автоматизації.

Актив включає 32 об’єкти нерухомого майна: автогаражі з побутовими приміщеннями; бродильне відділення; будинок цеху вуглекислоти; будівля механізованої солодовні; варочне відділення; компресорна; корпус консервного цеху; корпус заводу; механізований зерносклад; котельня; виробничі цехи; прохідна вага; очисні споруди тощо”, – йдеться у повідомленні.

 

 

Перейти до панелі інструментів