20.04.2024
Новини

Призначили керівника Тернопільського центру контролю та профілактики хвороб

Керівника ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров‘я України» призначили сьогодні, у перший робочий день року. Відтепер і на найближчі п`ять років установу очолить Оксана Чайчук. Вона виконувала обов’язки директора з 2019 року, – повідомлять у центрі. 

Сьогодні Оксані Чайчук контракт вручив міністр охорони здоров‘я України вручив Віктор Ляшко.

“Оксано Тимофіївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на відповідальну посаду – генерального директора ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України”.

Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень у розвитку нашої установи, забезпечення епідеміологічного нагляду від інфекційних та неінфекційних хвороб.

Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності, хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить результат”, – пишуть колеги новопризначеного керівника.

Перейти до панелі інструментів