25.04.2024
Новини Промо

Якщо нікому води подати: поїлки для вихованців

Коли в будинку з’являється чотирилапий друг, перше, про що ви повинні подбати, — забезпечити йому постійний доступ до питної води. Якщо ви сидите вдома і не залишаєте рідних стін надовго, це не проблема. А якщо справи інші? Тоді вам варто запитати себе: «Хто буде наповнювати миску з водою, коли мене немає вдома?» Відповідь проста: потрібно обзавестися спеціальною поїлкою. Сьогодні підібрати потрібний варіант можна в будь-якому зоомагазині. Так, на сайті https://masterzoo.ua/ru/ представлені різні моделі цих пристроїв, а також безліч інших аксесуарів.

Користь автоматичних поїлок

Маючи в будинку автопоїлку, можна спокійно затриматися на роботі або навіть поїхати в короткострокове відрядження, адже водою ваш вихованець буде забезпечений. Існує два основні види:

  1. годівниці-поїлки, що працюють за принципом сполучених судин;
  2. поїлки-фонтанчики з проточною водою.

Перший вид приладів має вигляд миски з прикріпленим до неї контейнером, який слід періодично заповнювати водою. Об’єм рідини, що випивається з миски, поповнюється водою з контейнера. Виготовляються вони із пластику високої якості. За ними легко доглядати.

Другий тип поїлок працює від електромережі або акумуляторів. Вода у них циркулює, насичуючись киснем. Деякі моделі додатково оснащуються фільтрами, UV-лампою, Led-підсвічуванням та ін.

Випускаються також поїлки особливого призначення — дорожні. Вони дуже зручні для поїздок з тваринами, під час участі у виставці, відвідуванні ветклініки тощо.

Яку поїлку обрати?

Вибір допоможе зробити ваш вихованець. Придивіться до його уподобань. Якщо він полюбляє пити проточну воду, то фонтанчик буде найкращим варіантом. А якщо він не вибагливий, то цілком підійде звичайна поїлка. Також потрібно враховувати розміри тварини: кошеняті буде незручно пити із занадто великої ємності, так само як і великому псу — з маленької.

Автопоїлка стане справжнім порятунком для домашніх улюбленців, які харчуються сухим кормом, бо при недостатньому питві в них можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров’ям.

Перейти до панелі інструментів