05.10.2022
Корисне Новини

Смачний і простий олів’є з креветками

Якщо ви не хочете готувати звичний для українців новорічний салат з молочною ковбасою, можна цього разу спробувати урізноманітнити олів ‘є креветками. Ось простий і легкий рецепт.

Інгредієнти

  • картопля (2-3 шт.),
  • варені очищені креветки (200 г),
  • морква (1 шт.),
  • яйця (3 шт.),
  • корнішони або солоні огірки (8 шт. або 1-2 шт.),
  • консервований зелений горошок (100 г),
  • майонез (50 г),
  • сіль, свіжомелений чорний перець.

Як готувати

Початок не відрізняється від приготування звичного олів’є: картоплю, моркву та яйця варимо, чистимо і нарізаємо кубиками. Креветки варимо, чистимо (не забудьте про кишкову трубку – її легко забрати за допомогою зубочистки). Нарізаємо їх, залишивши декілька для прикрашання.

Додаємо консервований горошок,  нарізаємо солоні огірки. Додаємо майонез, сіль, перець. Не забуваємо прикрасити.

Смачного.

 

Схожі пости

Антибіотики, гормони, крапельниці: найпоширеніші помилки при лікуванні ковіду

На Тернопільщині учасника терористичної організації ЛНР заочно засудили до 15 років позбавлення волі

На Тернопільщині вперше за останні роки виявили рідкісного червонокнижного птаха

Redaktsia
Перейти до панелі інструментів