25.04.2024
Новини Оперативно

У Кременці кілометрові затори, довелося втрутитися поліції

Напередодні свят у Кременці утворилися кількакілометрові затори. Водії скаржаться: щоб дістатися до центру міста з районів Цукрового чи Мікрорайону, витрачають 30-40 хв в один бік. Зазвичай цей шлях займає 5-10 хвилин.

На ситуацію довелося відреагувати місцевим поліцейським. Адже від мешканців було чимало звернень з проханнями врегулювати рух транспорту містом.

  • Затори у Кременці останнім часом – часте явище, – кажуть у Кременецькому РВ Нацполіції. – Це спричинено відсутністю світлофорів. А рух на пішохідних переходах відбувається хаотично. Напередодні свят центральні вулиці узагалі катастрофічно перевантажені.

Тож, аби хоч трохи покращити ситуацію, на одному із пішохідних переходів наразі чергують двоє полісменів. Регулюватимуть рух пішоходів і завтра, 31 грудня. Проте остаточно проблеми це не вирішить, наголошують правоохоронці. Адже у них є й своя, основна, робота, і весь час чергувати на переходах вони не можуть.

Взяти на себе відповідальність за розвантаження доріг у час пік та передсвяткові дні повинна міська рада, зазначають у поліції.

Схожа ситуація із заторами зараз й у Тернополі, попри те, що там вистачає світлофорів. Натомість мешканці обласного центру скаржаться на відсутність підземних переходів, які могли б суттєво розвантажити проїжджу частину вулиць.

 

Перейти до панелі інструментів