27.04.2024
Новини Освіта

У Тернополі новий садок освятив Блаженнійший Святослав Шевчук

Напередодні Різдвяно-Новорічних свят у Тернополі урочисто відкрили та освятили новозбудований ясла-садок. Дошкільний навчальний заклад освятив Блаженнійший Святослав Шевчук, – повідомляють у Тернопільській міській раді. Садок відвідуватимуть понад 40 вихованців. Там є і спеціальна та інклюзивна групи для виховання і навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Читайте також: У Тернополі відкриють новий дитячий садок

У церемонії відкриття та освячення першого у місті дитячого християнського садочка взяли участь міський голова Сергій Надал спільно з Главою та Отцем Української греко-католицької церкви Блаженнішим Святославом Шевчуком, Архієпископом і Митрополитом Тернопільсько-Зборівським УГКЦ Василієм (Семенюком), начальницею управління освіти і науки Ольгою Похиляк, священнослужителями та керівництвом і вихователями дошкільного навчального закладу, а також дітьми, що відвідуватимуть цей садок, та їхніми батьками.

Чин освячення дошкільного закладу очолив Блаженніший Святослав Шевчук. Глава УГКЦ подякував міському голові та громаді, а також усім жертводавцям та тим, хто трудився над зведенням нового дошкільного навчального закладу у Тернополі.

“Додамо, за сприяння Української Греко-Католицької Церкви Тернопільсько-Зборівської архиєпархії у новому дитячому садочку проведено усі необхідні ремонтні роботи з енергоощадності, зокрема, утеплено фасад, замінено вікна, проведено капітальний ремонт усіх приміщень, санвузлів, харчоблоку, ігрових кімнат, а також закуплено нове необхідне обладнання. Дошкільний навчальний заклад відповідає усім державним стандартам та вимогам і готовий прийняти дошкільнят”, – зазначають у міській раді.

Перейти до панелі інструментів