29.03.2024
Новини Соціальні проблеми

Скандальна забудова скверу на 15 Квітня, 1: у документах виявили серйозні порушення

Мешканці будинку 1, що на вулиці 15 Квітня, подали звернення з проханням перевірити документи, за якими повинен бути забудований сквер. В її результаті було виявлено ряд серйозних порушень, повідомляє активістка та мешканка цього будинку Nataliya Diduch.

Про забудову цього скверу та мітинги проти неї ми уже писали раніше. “Ми не хочемо будову, хочемо зелену зону”, – скандували тернополяни.

Потім міський голова міста прокоментував цей скандал, сказавши, що “всі звернення відповідали умовам законодавства”.

Тепер же мер міста Сергій Надал ініціював зустріч з представниками будинку задля обговорення звернення щодо забудови скверу. Тому наступну акцію протесту, яка була запланована на сьогодні, 17 грудня, мешканці будинку скасували.

“Під час зустрічі ми ще раз озвучили нашу безкомпромісну позицію щодо збереження скверу. Сергій Віталійович запевнив, що підтримує тернополян і зробить все, від нього залежне, щоб зберегти цю зелену зону”, – написала пані Наталія.

Офіційне завершення перевірки планується 29 грудня. Тоді і стане відомо, буде сквер під житловим будинком на вулиці 15 Квітня, чи там постане трьохповерхова аптека.

Перейти до панелі інструментів