24.04.2024
Новини Файні люди

Священник-блогер з Лановеччини став духовним наставником року

Олексій Філюк, священник-блогер з Лановеччини, став духовним наставником року  за версією телепремії “Гордість Тернопілля”. Загалом у цій номінації змагалися 13 представників. Про перемогу протоієрея повідомляють у Тернопільській єпархії ПЦУ. 

Голосування тривало до 16 грудня 00.00 години. Проте відрив у голосах ланівчанина був настільки великий, що про результати у єпархії повідомили ще ввечері.

Олексій Філюк – український релігійний діяч, громадський активіст, волонтер, блогер. Настоятель храмів Успіння Пресвятої Богородиці в Шушківцях та Святого архістратига Михаїла в Білозірці Лановецького району Тернопільської області.

Довідка:

Телевізійна премія «Гордість Тернопілля» заснована у 2021 році телеканалами Тернопіль-1 та ІНТБ.

Претендентів на телепремію у 20 номінаціях може подати кожен громадянин чи колектив. Уся громадськість Тернопілля обирає шляхом голосування тих особистостей, жити і працювати поруч із якими, перетинатися з ними у просторі й часі — за честь для кожного. Бо їхні героїзм і жертовність не вимагають екстремальних обставин — ці люди знаходять нагоду для подвигу щодня. На робочому місці, у громадській діяльності, в політиці, спорті, мистецтві тощо.

Голосування за трійку лідерів рейтингового голосування телепремії «Гордість Тернопілля» 2021 відбувалося тільки за допомогою sms-повідомлень, надісланих на спеціальний номер 7576. У тексті повідомлення необхідно було вказувати номер номінанта, якого бажали підтримати, у форматі «ГТXX», де “XX” – індивідуальний номер номінанта.

Sms-голосування стартувало з 00:00 год. 3 грудня і завершилося о 00:00 год. 16 грудня 2021 року.

Максимальна кількість sms-повідомлень, яку можна було надіслати на підтримку одного номінанта у кожній з 20 номінації становила 5.

Перейти до панелі інструментів