26.04.2024
Новини Промо

Вибираємо пасок від Гуччі

Пояс є важливим атрибутом під час створення стильного образу. Сьогодні у продажу представлені різні моделі і виробники, однак, щоб вибрати відповідний аксесуар, потрібно як слід постаратися. Ремені Гуччі останнім часом користуються величезною популярністю серед сучасних модниць та модників. Вони стильні та якісні, тому так сподобалися більшості.

Ремені Gucci представлені в широкій різноманітності, серед них є класичні універсальні моделі, а також такі, що підійдуть лише під певний стиль та образ. Експерти компанії Імідж відзначають, що для правильного вибору варто ближче ознайомитися з видами поясів та критеріями, які варто врахувати.

Матеріал виготовлення

Якість виробу безпосередньо залежить від матеріалу, який застосовується у виробництві. Натуральні тканини надають ременям більшої міцності та зносостійкості, якщо порівняти зі штучними матеріалами. Якщо розглядати замшу, вона найбільш міцна серед тканин, також може розтягуватися і змінювати форму. До головних переваг тканини можна віднести те, що вона не розтріпується, і за рахунок розтягування може використовуватись як різні розміри.

Шкіра є природним матеріалом, проте менш довговічна. Вона може стиратися в області пряжки та згодом облізти, що зіпсує зовнішній вигляд виробу.

Ремені, виготовлені з текстилю, вважаються ще менш довговічними, ніж шкіряні вироби. Вибір даного матеріалу повинен мати на увазі здатність рватися і псуватися через попадання плям. Не завжди ремінь вийде відіпрати, тому він стане непридатним.

Ажурні пояси виглядають ефектно. Вони виготовляються з накрохмалених ниток та щільної пряжі. Незважаючи на свою красу, такий ремінь дуже примхливий в експлуатації та вимагає дбайливого догляду. Перед тим, як купити ажурний ремінь, варто розуміти, що за ним потрібно як слід доглядати або надягати лише в окремих випадках.

Дуже оригінальними є лаковані пояси, але вони також швидко зношуються і стають непридатними. Лакове покриття схильне до подряпин, загинів та тріщин, погано переносить зміну температурного режиму.

Колір виробів

Вибираючи ремінь, потрібно враховувати одяг та стиль, з яким він поєднуватиметься. Білий колір – універсальний, але підходить лише до літнього образу, при цьому поєднуючись із ніжними відтінками. Різких контрастів він не терпить. Кращий вибір кольору для ременя – чорний та коричневий. Вони підійдуть під будь-який одяг, незалежно від пори року.

Різнокольорові моделі червоних або синіх відтінків підійдуть в поєднанні з одягом сірого, білого та чорного кольору. Образ, підібраний у подібному тоні, наголосить на ремені.

Фахівці магазину Imidge радять перед покупкою ознайомитись з моделями по фото, де вказуються їх докладні характеристики.

Перейти до панелі інструментів