29.03.2024
Новини Промо

Як вибрати якісний корм для домашнього кота

Чотирилапі друзі потребують не тільки нашої любові, але й догляду. Якщо у плані прогулянок з котами набагато простіше, ніж із собаками, – муркотунам не потрібно щодня виходити на двір – то, коли мова заходить про харчування, постає проблема вибору якісного та збалансованого корму.

Пуріна Проплан – повнораціонне харчування, що містить у своєму складі не лише основні м’ясні інгредієнти, а й набір корисних речовин, включно з вітамінами та мінералами. Усе це дозволяє виростити щасливого, здорового та енергійного кота.

Основні види кормів для котів

Якщо ви хочете годувати кота звичайними продуктами, необхідно порадитись з ветеринаром та ретельно розпланувати все меню, аби до нього входили ті речовини, які потрібні тварині. Це доволі складно, особливо для людей які не мають зайвого часу на розробку раціону котів. У такому разі набагато простіше придбати натуральний корм кішці від перевіреного виробника.

Уся продукція для котів від компанії Пуріна поділяється на два основні види:

  1. Вологі корми. Містять достатню кількість води, випускаються у вигляді паштетів чи кусочків у ароматному соусі.
  2. Сухі. Відрізняються набагато простішим використанням і зберіганням, складаються з засушених інгредієнтів. Правда, у такому разі потурбуйтесь про те, аби кішка вживала достатню кількість води.

Як обрати якісний корм для кішки

Для здоров’я та активності тварини необхідно обрати дійсно якісне харчування з-поміж усіх представлених сьогодні на ринку. Для цього обов’язково звертайте увагу на:

  1. Склад. У ньому мають бути м’ясні інгредієнти, овочі, фрукти, трави, вітаміни та мінерали. Важливо також купити корм без барвників та ароматизаторів, які шкодять здоров’ю тварини.
  2. Вік кота. Маленькі активні кошенята потребують більш калорійного та поживного корму. У той час як зрілі тварини стають менш рухливими, а відтак потребують більш дієтичного харчування.
  3. Особливості здоров’я. Якщо кішка має алергію, проблеми зі шлунково-кишковим трактом чи сечовидільною системою, підбирайте для неї особливий корм, що дозволить профілактувати серйозні захворювання та покращити стан здоров’я тварин.
  4. Головний інгредієнт. Тут усе залежить від уподобань пухнастика. Ви можете знайти корми з куркою, лососем, кроликом, індичкою, ягням тощо.

Не варто недооцінювати значення продуктів для формування імунітету, зміцнення здоров’я та подовження життя тварини. Збалансований раціон здатний забезпечувати гармонійні ріст і розвиток, покращувати настрій та стан кішки. Обирайте особливе харчування, зважаючи на потреби та вподобання вашого домашнього улюбленця.

Перейти до панелі інструментів