28.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі патрульні зупинили п’яного охоронця, він мав зброю

П’яного працівника охоронного підприємства у Тернополі зупинили патрульні. чоловік ледве тримався на ногах. До того ж мав при собі вогнепальну зброю та був одягнений у форму, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Авто, яке хаотично рухалося однією з вулиць міста, правоохоронці зупинили близько 21.00. З транспортного засобу вийшов водій — працівник спеціалізованого підрозділу охорони в м. Тернопіль.

“Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,86 проміле алкоголю в крові водія, що понад в 10 разів перевищує допустиму законом норму. Та громадянина не влаштував такий результат, тож спільно з поліцейськими він проїхав до медичного закладу, де пройшов повторний огляд на стан сп’яніння, який також виявився позитивним. Медичні працівники підтвердили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння”. -йдеться у повідомленні.

На порушника склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Оскільки працівник перебував на службі: у форменому одязі, мав при собі вогнепальну зброю — інспектори викликали на місце події керівника відповідного підприємства для з’ясування всіх обставин цієї події.

Перейти до панелі інструментів