29.03.2024
Новини Соціальні проблеми

Тернополянин звинувачує вихователя у насиллі

Вражаючою історією відвідування дитячого садочка сином розповів тернополянин Олександр Ширшин. 

Він розповів, що з літа з дружиною вирішили віддати сина до дитячого садочка. 3-річний малюк швидко адаптувався, не плакав.

“Якось вертається Санич додому з червоною рукою. Його питаються, що сталося, відповідь: Тьотя била. Дитині 3 роки, навряд чи таке б видумала, бо ніколи схожих вигадок за ним не помічав. Я, звісно, одразу написав «тьоті», сказав, що ввечері подзвоню і в ході розмови зі слів цієї «тьоті» виявилося, що вона наче просто сильно стиснула руку дитині, а ніжна шкіра дала почервоніння”, – написав чоловік.

Олександр каже, що пояснив вихователю, що застосовувати силу до дитини заборонено.

Потім, коли син знову почав ходити до садка, став мовчазним і навіть не бігав. З будь-якого приводу починав плакати, капризувати, проситися на руки. Вночі малюк плакав і кликав маму.

Через деякий час хлопчик розповів, що не хоче ходити в садочок, тому що його б’є вихователька. На наступний день батько пішов ним до садочку. Коли почали розбиратися, чи був випадок побиття дитини, вихователь сказала таке:

«Тьотя» сказала, що від коли ми з‘явилися, то зі мною одні проблеми, хоча ми докладалися і матеріально, і фізичною працею до благоустрою садочку і жодних зауважень в мою адресу не було”.

Крім того, вихователь у чаті почала настроювати батьків проти сім’ї цього хлопчика і попросила батьків її підтримати. Потім чоловіка і зовсім видалили з чату.

До речі, на сайті відгуків про дитячі садочки одна жінка описала схожу ситуацію, яка трапилася у 2019 році. З тією ж вихователькою.

 

Перейти до панелі інструментів