26.04.2024
Новини

Дві години і 50 сторінок: у Кременці звітував міський голова

Учора, 3 грудня, у Кременці звітував голова міської територіальної громади Андрій Смаглюк. І хоча зала засідань у колишній РДА була повна, на захід прийшли здебільшого працівники міської ради та старости.

Така ситуація пов’язана з тим, припускають у міській раді, що у попередні роки звіт очільника відбувався у Центрі культури та дозвілля (раніше РБК). Тож кремененчани, можливо, не до кінця зрозуміли – де саме звітуватиме голова громади.

Загалом виступ Андрія Смаглюка тривав близько двох годин і зайняв 50 сторінок формату А4. Також доповідь супроводжувалася слайдами.

Наприкінці до керівника було декілька питань від двох колишніх депутатів міської та районної ради: Ігоря Бендасюка та Віталія Савчука. Обоє – колеги міського голови, вчителі. Тож відповідно їхні зауваження стосувалися освітньої галузі.

Нагадаємо, 37-річний Андрій Смаглюк обраний міським головою Кременця на минулорічних місцевих виборах. До цього був директором НВК “Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 – ДНЗ”, живе у с. Куликів. Разом із дружиною Мирославою виховує двох синів.

На момент публікації новини відео звіту голови Кременецької громади на офіційному сайті міської ради оприлюднено не було. Проте його можна переглянути на сторінці депутатки Кременецької міської ради Зої Карп`юк.

Перейти до панелі інструментів