24.04.2024
Новини

Водія, який убив під Шибалином подружжя, взяли під варту в залі суду

11 листопада 2021 року слідча суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області задоволила клопотання сторони обвинувачення та застосувала до підозрюваного у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 286 – 1 КПК України запобіжний захід у виді тримання під вартою до 06 січня 2022 року включно. Про це повідомляє пресслужба суду.

Ухвала підлягає негайному виконанню, проте може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна буде здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 607/20554/21.

Довідка:

Відповідно до ч. 4 ст. 286-1 КК України, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Раніше “Терміново” повідомляло, що на автодорозі М-30 “Стрий-Ізварине” у с. Шибалин Бережанської ТГ Тернопільського району зіткнулися автомобілі «Daewoo Lanos» та «Skoda Yeti». Вижив лише 5-річний хлопчик. Від удару він опинився на лобовому склі. Зараз хлопчик знаходиться у реанімації. Його батьки загинули.

Перейти до панелі інструментів