25.04.2024
Відео Новини

У Тернополі люди захистили водія, якого хотіли оштрафувати за перевезення стоячих пасажирів

Учора, 19 жовтня, в мікрорайоні Кутківці близько 19:30 посварилися пасажири, водій 15-го маршруту та патрульні поліцейські. Про це повідомляє “0352” з посиланням на очевидців ситуації.  

Зокрема, правоохоронці зупинили водія маршрутного таксі за перевезення стоячих пасажирів в період карантину. Та більше сотні людей не дали поліціянтам цього зробити.

Подія сталася на вулиці Золотогірській. Водій маршрутки дозволив пасажирам зайти в салон попри те, що уже не було стоячих місць. Та як тільки транспортний засіб зрушив з місця, патрульні виписали штраф.

Пасажирів це обурило: вони вийшли з маршрутки і почали кричати, що в цей віддалений мікрорайон і так їздить дуже мало автобусів, а з карантинними обмеженнями на роботу і з роботи дуже важко дістатися. А коли є лише сидячі місця, потрапити у маршрутку важко, потрібно чекати більше години.

Люди не дозволяли пройти поліцейським, тому вони викликали підмогу. До натовпу обурених людей приїхала поліція. Проте до натовпу пасажирів теж приєдналися жителі навколишніх будинків та чотири маршрутних автобуси.

Далі – у відео.

«Нам повідомили про те, що сталося на вулиці Золотогірській. Зараз вияснюємо всі деталі. Більше наразі нічого прокоментувати не можу. Більш детально прокоментуємо завтра, коли отримаємо звіти від перевізника», – прокоментувала ситуацію прес-секретарка міськради Тернополя Мар’яна Зварич.

Перейти до панелі інструментів