25.04.2024
Новини Оперативно

На трасі Тернопіль-Львів масштабна ДТП: загинуло подружжя. Відео (Оновлено)

Аварія трапилася сьогодні на трасі Тернопіль-Львів. Зіштовхнулася легківка та військовий автомобіль. На місці ДТП працюють кілька бригад ЕМД, рятувальники, поліція. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на відео очевидців. 

“На трасі Тернопіль-Львів у селі Митулин Золочівського району сталася ДТП за участі військового автомобіля та легковика. Про це повідомили в одному з тернопільських телеграм-каналів.

Як з’ясувалося, зіткнулися автомобілі “Урал” та “Volkswagen Caddy”. В автотрощі загинули водій та пасажир легковика. На місці події працюють пожежно-рятувальні служби”, – йдеться у повідомленні.

Цю ж інформацію підтвердили у поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Кадді», 61-річний мешканець Золочівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою «Урал» під керуванням 41-річного жителя міста Городок.

Внаслідок ДТП водій «Кадді» та його пасажирка, 60-річна місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження, від яких загинули на місці події, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів