20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі патрульні та рятувальники були змушені потрапити до будинку через вікно

Заради надання допомоги 77-річній бабусі, тернопільські патрульні та рятувальники були змушені потрапити до будинку через вікно. Поліцію викликав сусід. Від ранку він телефонував знайомій. Жінка не відповідала, дверей у помешкання також не відчинила, – повідомляють у поліції. 

Близько 15-ої години, на спецлінію 102 звернувся стурбований заявник. Він розповів про те, що його знайома, яка має проблеми зі здоров’ям, від ранку не відповідає на телефонні дзвінки та не відчиняє дверей будинку, який знаходиться на вулиці полковника Д. Нечая.

Патрульні одразу ж приїхали за вказаною адресою. Чоловік розповів, що 77-річна жінка проживає сама, а родичі знаходяться в іншому місті, тому він переймається, щоб не трапилося непоправного.
Двері були закриті, а на вікнах будинку стояли решітки, тому патрульні викликали рятувальників, щоб потрапити до помешкання, оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини. Разом із заявником поліцейські залізли через вікно усередину, де в коридорі побачили жінку, яка лежала на підлозі.

Як з’ясувалося вона впала та не змогла підвестися, щоб відчинити двері або ж попросити когось про поміч. Для жінки поліцейські викликали карету швидкої медичної допомоги. На щастя, внаслідок падіння бабуся травм не отримала і від шпиталізації відмовилась.

Перейти до панелі інструментів