19.10.2021
Новини

Вчителька з Тернополя перемогла у 2 номінаціях “фітнес-бікіні”

Тернополянка Ольга Пастух зайняла призове місце на турнірі федерації UFBF “UKRAINIAN GRAND PRIX”, який відбувся у Києві. У своєму дебютному виступі вона здобула перемогу в двох категоріях “фітнес бікіні” й отримала четверте та третє призові місця. Спортсменка розповіла Суспільному, як готувалася до цих змагань.

За словами Ольги Пастух, на своїх перших змаганнях з бодибілдингу вона посіла третє місце в ростовій категорії “Фітнес бікіні” та четверте в “Дебюті”.

Жінка займається спортом з дитинства.

“Із 6 років я займалася бігом на довгі дистанції – легка атлетика, я кандидатка в майстри спорту. Також я зараз недіючий танцюрист, але в минулому танцювала бальні танці. У мене є звання майстра спорту України”.

Спортсменка тренується тричі на тиждень. Перед змаганнями має по два тренування на день – кардіо та силові вправи. Зазвичай, виконує 4-5 вправ по з-4 підходи кожну. Також зараз в Ольги є додаткові фізичні активності. Вона веде свою танцювальну студію й щодня має 5-6 годин занять з дітьми.

“У мене діти зараз готуються до захисту на майстра спорту. Це вимагає від мене також фізичної активності, адже з дітьми потрібно танцювати, відтворювати з ними певні рухи, доводити до чіткості. Це своєрідне кардіо, як мій тренер говорить”.

Її тренує тернополянин Віктор Мацикур. Працювати з Ольгою почав три з половиною місяці тому. Увесь тренувальний процес чоловік записує.

“Це зав’язано на прогресі й об’ємі роботи. Тобто ми маємо вагу, ми маємо кількість підходів, ми маємо кількість повторів. Це інструмент для того, щоб системність, плавність і поступовість зберігалися. А це такі ідеї, на яких побудований будь-який спорт. В силових точно, тому блокнот – наш перший друг та помічник”.

За освітою Ольга педагогиня. Вона викладає хореографію у тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №27 імені Віктора Гурняка.

Спортсменка дотримується дієти – в раціоні вуглеводи та білки.

“Напевно, простіше сказати, що я їм, ніж те, чого я не їм тому, що цей перелік буде обмежений. Я їм яйця, вівсянку. Мені можна родзинки й всілякі горіхи. Рис, курка, риба, стручкова квасоля і броколі. Це все”.

Костюм для виступу на “UKRAINIAN GRAND PRIX” обирала сама.

“Це дизайнерська робота. Я працювала з дизайнером через інтернет. Вона в Києві професійно відшиває такі костюмчики. Тому вибрати було легко, адже зелений – це мій улюблений колір. Тим паче, він дуже гарно імпонує з кольором волосся, тому вибір був очевидний”.

ДжерелоСуспільне

Схожі пости

Кому ви давали хабарі? (проголосуйте)

Після смерті власниці ресторану “Європа” досі тривають суди за спадщину

За добу ковід забрав життя шести мешканців Тернопільщини

Перейти до панелі інструментів