28.03.2024
Новини Оперативно Скандал

Вчителька, що голодує в Кременці, потрапила у лікарню

Вчителька Чугалівської гімназії Надія Медецька потрапила у лікарню. Жінка оголосила голодування 9 днів тому. У такий спосіб вона висловлює незгоду із способом у який реорганізовують навчальний заклад, в якому працює.

“Зранку Надію Степанівну забрала швидка. Мали прокапати, бо вона зовсім погано почувалася. Ніби, трошки краще після цього. Не хочу її турбувати, бо вона у цю пору спить. Ми спілкуємося зранку”, – повідомила журналісту “Терміново” керівник Кременецької районної організації профспілки працівників освіти і науки Лілія Чечуріна.

Нагадаємо, раніше Надія Медецька разом з батьками учнів Чугалівської гімназії протестувала проти реорганізації під Тернопільською ОДА. Тоді вона сказала журналістам, що вважає. що реорганізація освіти по-кременецьки – це злочин.

Відтоді вчительку щодня можна побачити під Кременецькою міською радою. Упродовж дев’яти днів вона зовсім нічого не їла, лише пила воду та чай і каву без цукру. Від такої вимушеної “дієти” здоров`я кременчанки почало погіршуватися на четвертий день. Сьогодні її забрала “швидка”.

Фото Kremenets.city

Перейти до панелі інструментів