26.04.2024
Новини Оперативно

Одна зі шкіл на Тернопільщині відзначає 90-літній ювілей

Свято ювілею відбулося сьогодні у НВК “Сапанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” , що на Кременеччині. У навчальному закладі уже 90-ий раз приймають першокласників. Сьогодні у школі навчаються 174 учні та 55 вихованців садочку. П`ять років тому там відкрили дошкільний підрозділ. 

На урочистості завітали педагоги-ветерани, випускники школи. До святкувань долучилися депутат ВР Ігор Василів та помічник депутата Денис Милий. А також секретар Кременецької міської ради Ігор Остапчук.

Цьогоріч за пропозицією Ігоря Василіва на ремонт у школі виділили понад 1 млн грн. У закладі замінять вікна та двері.

Сапанівська школа – одна із найстаріших на Кременеччині. Вперше для учнів двері закладу відкрилися 1 вересня 1931 року. Тоді Кременеччина була у складі Польщі. Першим директором школи був поляк Антін Фузулін. 28 червня 1932 року учням видали перші свідоцтва про закінчення першого класу.

“На сучасному етапі НВК “Сапанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” – це навчальний заклад, в якому здобувають освіту 174 учні та 55 вихованців. У навчальному закладі працює згуртований педагогічний колектив (29 педагогів), які стараються дати учням не тільки ґрунтовні знання, а й виховати їх свідомими громадянами України, справжніми людьми”, – розповідають на сайті навчально-виховного закладу.

Перейти до панелі інструментів