24.04.2024
Місто Новини

В одній з кременецьких шкіл учні не пішли до 10 класу

Сьогодні до 10-ого класу Кременецької спеціалізованої школи I-III ступенів №2 не пішли учні. Така ситуація пов’язана з рішенням сесії Кременецької міської ради. Згідно із ним, при наявності 15 учнів, 10 клас у школі не відкривають, – повідомляють у навчальному закладі.

Дирекція школи просить перевести дітей у інші навчальні заклади для подальшого навчання.

“Адміністрація Кременецької спеціалізованої школи I-III ступенів №2 просить вибачення, що вас не не попередили завчасно про можливість виникнення такої ситуації. Оскільки станом на 25 серпня 2021 року було в наявності 18 оригіналів документів про закінчення базової загальної середньої освіти, що було підтверджено комісією, в яку входили депутати міської ради та спеціалісти відділу освіти Кременецької міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Як поінформували у відділі освіти Кременецької міської ради, рішення “Про формування попередньої мережі класів у закладах освіти Кременецької міської територіальної  громади  на 2021-2022 навчальний рік” прийняли ще 3 червня.

У документі зобов’язали керівників закладів загальної середньої освіти Кременецької міської територіальної громади забезпечити формування 10-их класів у закладах загальної середньої освіти на 2021-2022 н. р. з наповнюваністю не менше 14 учнів у сільській місцевості та 18 учнів у класі в м. Кременець. А також повідомити батьків та учнів про не відкриття 10-их класів у 2021-2022 н. р. при порушенні попереднього пункту цього рішення.

Перейти до панелі інструментів