20.04.2024
Новини

В одному з вишів Тернополя навчатимуться студенти з 63 країн

Студенти із 63-ох країн світу навчатимуться цього року у Тернопільському національному медичному університеті ім. Івана Горбачевського. Нових – 600 іноземців та 838 з України. Про це повідомляють у Тернопільській ОДА.

Урочистості з нагоди зарахування до навчального закладу відбулися сьогодні у внутрішньому дворі центрального корпусу. Посвята в студенти ТНМУ розпочалася зі спільної молитви та благословення Архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора.

“Фах лікаря, провізора, стоматолога, медсестри, парамедика або фізичного терапевта здобуватимуть ще 838 вітчизняних та 600 іноземних студентів, які цьогоріч вступили до Тернопільського національного медичного університету імені Івана Горбачевського.

Ректор ТНМУ, професор Михайло Корда привітав студентів з початком нового навчального року, розповів про досягнення університету та окреслив першочергові завдання.

З привітальним словом до студентів першого курсу медуніверситету звернувся голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів