08.05.2024
Новини Оперативно

День знань: чи будуть у Тернополі святкувати 1 вересня?

Раніше повідомлялося, що питання проведення “Першого дзвоника” вирішуватиме керівництво кожного навчального закладу окремо. 

“Коротку лінійку 1 вересня бажано проводити. Однак в принципі, бути лінійці 1 вересня чи ні – вирішує навчальний заклад, – каже начальник Головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Кононенко”, – повідомляє Файне місто.

Проте у сьогоднішніх реаліях потрібно не забувати про соціальну дистанцію та аналізувати, чи взагалі потрібно проводити лінійку з точки нинішньої ситуації.

“Заклади будуть проводити святкування. Формат святкування визначає директор школи. Школи самі складають сценарій, придумують, які класи брати: чи перші та одинадцяті, чи і дев’яті, чи всі, – повідомила начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Згідно інформації редакції “Терміново”, більшість шкіл у Тернополі буде проводити святкову лінійку 1 вересня. Зокрема, у школах №2  та №17 урочиста лінійка розпочнеться о 9:00, у школі №20 – о 10:00, а у ЗОШ №4 та №29 вирішили зробити свято лише для першокласників та випускників.

Перейти до панелі інструментів