29.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі чоловік погрожував зброєю поліцейським

У Тернополі 38-річний чоловік погрожував зброєю поліцейським. Правоохоронці прийшли до його помешкання, аби вручити повістку. Господар зустрів їх з пістолетом у руках, – повідомляють у поліції Тернопільщини. За це зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. 

“18 серпня близько 18.30 під час виконання службових обов’язків співробітники Тернопільського районного управління поліції прийшли до квартири 38-річного жителя обласного центру, аби вручити йому повістку про виклик до поліції. Чоловік фігурує підозрюваним у кримінальному провадженні, проте уникає проведення слідчих дій.

Власник помешкання вийшов з предметом, схожим на пістолет, та почав погрожувати працівникам поліції. Правоохоронці вгамували правопорушника та вилучили у нього зброю. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів