25.04.2024
Місто Новини

Тернопіль на День незалежності прийме маловідомих артистів, а у Денисові виступить Дзідзьо та Орест Лютий

Згідно плану міської ради Тернополя, у святкуваннях Дня незалежності України у Тернополі візьмуть участь такі гурти і артисти Андрій Смерека (учасник проєкту «Україна має талант»), Іван Наві, квартет «Вільні», тернопільські гурти «Bugs & Bunny» і «Фіра».

А у Денисові Купчинецької громади в неділю, 22 серпня, планується значно насиченіша концертна програма. Там відбудеться фестиваль урожаю та мистецтв “Фест Господар”, який був започаткований компанією “Агропродсервіс”.

Захід розпочнеться о 15:00 з Молебеню за мир в Україні в місцевому храмі Миколая Чудотворця. Після цього відбудеться урочиста посвята прапорів та покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Йосифу Вітошинському, Іванні Блажкевич та полеглим героям за волю України.

О 16:00 розпочнеться святкова програма з нагоди 30-річчя Незалежності України. Великий зведений хор виконає гімн України, також виступатимуть Настасівські музики, духовий оркестр. Серед запрошених знаменитостей зазначені Юрій Футуйма, Василь Хлистун, Ольга Монастирська, Надія Гураль, гурт «Wincent», Гриць Драпак, Володимир Вермінський, Орест Лютий з колективом, «Dzidzio».

Крім того, відбудуться майстер-класи відомих майстрів народних ремесел Тернопільщини. А для найменших гостей фестивалю підготують окрему розважальну програму з атракціонами.

Перейти до панелі інструментів