19.03.2024
Новини

Вирвав з рук сумку зі 100 тис. грн: поліція затримала підозрюваного у нападі на тернополянина (відео)

Невідомий підстеріг потерпілого поблизу його будинку, збив з ніг та вирвав сумку зі значною сумою грошей. Встановили особу нападника співробітники обласного карного розшуку спільно з оперативниками Тернопільського районного управління поліції.   Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 
Злочин трапився на початку січня цього року. До співробітників поліції надійшло повідомлення про розбійний напад від 62-річного жителя Тернополя.

Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що незнайомий чоловік напав на потерпілого поблизу його місця проживання. Підбігши ззаду, вдарив невідомим предметом по голові та вирвав сумку, в якій було понад 100  тисяч гривень.

Читайте також: Намагалася наздогнати сама: у Тернополі невідомий вирвав з рук жінки сумку з 80 тис. грн (відео).

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів для розкриття злочину. Встановлювали свідків та очевидці події, опрацьовували  записи камер відеоспостереження. В ході відпрацювання оперативники розшукали нападника. Причетним до злочину виявився 33-річний житель Тернопільського району.
Під час санкціонованого обшуку в будинку фігуранта поліцейські виявили ряд речових доказів, серед яких – ймовірне знаряддя вчинення злочину – бейсбольна бита та  предмет, схожий на обріз гвинтівки Мосіна. Вилучене направлено на проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.
Жителю Тернопільського району слідчі оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною  1 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. За вчинене йому може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі. Також вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Перейти до панелі інструментів