19.03.2024
Відео Новини Політика

Екснардеп Барна в прямому ефірі влаштував бійку з опонентом (відео)

Колишній нардеп від “Європейської солідарності” Олег Барна влаштував бійку в прямому ефірі з депутатом від “Слуги народу” Дмитром Соломчуком. Інцидент стався на ток-шоу “Політика без правил”, пише УНІАН

Бійка виникла під час обговорення ринку землі, але політики почали обмінювались особистими образами. При цьому Барна грубо звернувся до опонента, сказавши: “Не поводься як бидло зелене”.

Після цього Олег Барна схопився з місця і накинувся на нардепа – Соломчук також піднявся, але Барна знову повалив його на крісло та продовжував бити його кулаками.

Читайте також: В “ЄС” дали оцінку діям депутата-однопартійця, який “прославився” кримінальною лексикою і погрозами.

Політиків довелося розбороняти ведучим. Коли учасників сутички відтягли в різні боки депутат від “Слуги Народу” відмовився продовжувати участь в ефірі та викликав на телеканал співробітників поліції.

Скандальний нардеп Барна: що про нього відомо

Барна не вперше потрапляє у скандальні ситуації. Найвідоміший скандал за його участі трапився у грудні 2015 року, коли він намагався винести з трибуни Верховної Ради тодішнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

У жовтні 2018 року Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова у кулуарах Верховної Ради. Реакцію депутата викликало запитання журналіста про кнопкодавство.

У грудні 2018 року Олег Барна в ефірі парламентського телеканалу “Рада” почубився із депутатом від ВО “Свобода” Юрієм Левченком.

А у 2019 році Олег Барна накинувся на прихильника тодішнього кандидата у президенти Володимира Зеленського Святослава Юраша.

 

 

Головне фото: УНІАН. 

 

Перейти до панелі інструментів