26.04.2024
Місто Новини

“А де ж транспорт? А нема”: тернополянка скаржиться, що зранку не було чим добратися з Київської

Про проблему з добиранням 14 травня з вул. Київської написала у соцмережі фейсбук Лідія Муравська. 

“8.20 ранку, робочий день. Зупинка вул. Київська. Людей повно, що і не дивно, бо це густозаселений спальний район. А де ж транспорт?! А нема транспорту! За 15 хв, які я стояла на зупинці на протилежну сторону приїхав один 10 тролейбус, який взяв від сили 5-7 людей. А з іншої сторони був лише один 9 тролейбус і один 21 автобус. І все! І таксі викликати майже не реально, бо через відсутність громадського транспорту в них аншлаг!. P. S. Знаю, що зараз полетить “можна піти пішки”, так, звичайно можна! Я часто так і роблю. Але зараз маю проблему з коліном, і фізично не можу довго іти”, – написала жінка.

Речниця міськради Мар’яна Зварич написала у коментарях, що зранку було аварійне відключення електроенергії. Тролейбуси йшли з запізненням, автобуси курсували відповідно до графіку.

Нагадаємо, тернополяни вже не вперше скаржаться на проблеми з добиранням у Тернополі. Відтак зважаючи на те, що через карантинні обмеження місць у громадському транспорті не вистачало для всіх, а особливо важко було дістатися на роботу працівникам критичних структур, зокрема, медикам, з 22 березня пенсіонерам за віком у робочі дні обмежили години безкоштовного проїзду в громадському транспорті. Проте з суботи, 15 травня, ці обмеження скасують. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом.
Фото: Лідія Муравська. 
Перейти до панелі інструментів