19.04.2024
Новини

На Тернопільщині двоє пенсіонерів ледь не загинули через запалену піч

Допомогу двом літнім пацієнтам у с. Коршилів Зборівського району: 70-річній жінці та 81-річному чоловікові, які отруїлися чадним газом, надавала бригада швидкої  17 березня. Про це повідомляє генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус. 

Медики припускають, що люди ймовірно надихались диму від запаленої печі. Із діагнозом отруєння чадним газом обох пацієнтів, після наданої медичної допомоги, госпіталізували у Зборівську райлікарню.

Читайте також: Родину з Тернопільщини рятували від отруєння чадним газом.

Нагадаємо, випадки отруєння чадним газом непоодинокі на Тернопільщині останнім часом. Так, 11 лютого швидка надавала допомогу надавала допомогу 30-річній жінці та її 4-річному синові, які також потерпіли від витоку чадного газу. На щастя мама ще встигла зателефонувати медикам і повідомити, що її син знепритомнів. Після цього погано стало і жінці.

Читайте також: Мама і дитина лежали непритомні: тернополян рятували від отруєння чадним газом.

4 березня районна бригада швидкої виїжджала у м. Рогачин Бережанського району. Медики надавали допомогу цілій сім’ї, яка отруїлася чадним газом через витік газу із газової колонки. Усіх постраждалих – 3-річного хлопчика, 29-річну жінку та 34-річного чоловіка госпіталізували.

11 березня об 11.52  до рятувальників надійшло повідомлення про вибух та пожежу в приватному будинку на вул. Самчука у Тернополі. Внаслідок пожежі термічні опіки отримали двоє чоловік, господар будинку та його син. Потерпілі були госпіталізовані з серйозними опіками. 17 березня один з них – 24-річний Дмитро Мудрий помер.

Перейти до панелі інструментів