26.04.2024
Новини Погода

Якою буде погода на початку весни на Тернопільщині (прогноз синоптиків)

В останні дні лютого, згідно із прогнозами обласного гідрометеоцентру, ще йтиме невеликий дощ та мокрий сніг. А от у перші весняні дні – без істотних опадів та до +12. 

“27 лютого погоду області визначатиме  проходження холодного атмосферного фронту з півночі. У області – хмарно, невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 2 – 7º тепла. У місті – хмарно, невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі    0 – 2º тепла, вдень 3 – 5º тепла, ” – йдеться у повідомленні.

Читайте також: До +16 градусів: якої погоди чекати в останні дні лютого на Тернопільщині

28 лютого передбачається температура впродовж доби від 1º морозу до 4º тепла. Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

У перший березневий день синоптики прогнозують температуру вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2 – 7º тепла. Буде хмарно, вночі невеликі опади, а от вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2 – 7º тепла.

Читайте також: Тернопільщині загрожують паводки, вже прорвало дамбу на Лановеччині (фото)

2-3 березня синоптики прогнозують хмерне небо з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

4 березня – без опадів. 5-8 березня – невеликі опади. 6 березня – помірні опади.

Температура повітря 4-5 березня:  вночі від 2º  тепла до 3º  морозу, вдень до 12º  тепла. А 6-8 березня передбачається невелике зниження температури: вночі 1 – 6 º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

 

Фото: з відкритих джерел
Перейти до панелі інструментів