25.04.2024
Новини

Зарплата – 9 тис. грн: на Тернопільщині є 37 вакансій для медиків

За інформацією відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості на 15.02.2021 роботодавці, які працюють у сфері медицини області, мають 37 вакансій. Про це повідомили на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації.

Зокрема, роботодавці шукають: акушер-гінеколога, анестезіолога, дерматовенеролога, лаборанта, невропатолога, отоларинголога, офтальмолога, психіатра, стоматолога, терапевта, фізіотерапевта, хірурга, інфекціоніста, загальної практики – сімейний лікар, кардіолога, а також медсестер (медбратів).

Читайте також: “Обіцяють 200-300 тисяч”: медики Тернопільщини можуть масово виїхати до Польщі завдяки змінам у законодавстві

Інформацію про місця праці можна отримати у Тернопільському МРЦЗ, Борщівській, Бучацькій, Гусятинській, Заліщицькій, Збаразькій, Зборівській, Козівській, Кременецькій, Лановецькій, Підволочиській, Теребовлянській та Чортківській райфіліях ОЦЗ. Роботодавці готові платити орієнтовно до 9000 грн зарплати на місяць.

Перейти до панелі інструментів