26.04.2024
Новини Соціальні проблеми

“Сказала, що до малюків їй байдуже”: поліція розшукала маму з Бережан, яка залишила дітей без нагляду

Маму, котра залишила одно та дворічного хлопчиків на бабусю та співжителя, правоохоронці розшукали, проте жінці виявилося байдуже до долі власних синів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
До наряду поліцейських, що несли службу на одній з вулиць міста Бережани, підійшов чоловік і попросив допомоги. З його слів, співжителька залишила на нього й свою матір, котра випиває, двох маленьких дітей, а сама вже майже тиждень не з’являється вдома.
– Разом з працівниками соціальних служб поліцейські навідалися до помешкання, де проживали діти. Холодних та голодних малюків забрали та відвезли до медичного закладу, – розповів начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович. – Жінці, котра є матір’ю хлопчиків, поліцейським вдалося дозвонитися. Новиною про вилучення дітей вона не була вражена, навпаки, запевнила, що їй байдуже до долі малюків.
Наразі вирішується питання про відібрання малечі, і, ймовірно, позбавлення матері батьківських прав.

Нагадаємо, до педіатричного відділення Бережанської міської лікарні потрапили двоє дітей віком 1 і 2 роки, які були залишені без батьківського нагляду. Хлопчики перебували у холодному приміщенні, вони дуже змерзли, хотіли їсти.

Читайте також: “Ручки і ніжки були аж сині від холоду”: у Бережанах госпіталізували двох малюків, яких мама залишила без нагляду.

Перейти до панелі інструментів