20.04.2024
Новини

На Тернопільщині зі снігової пастки рятували карети швидкої та автобуси з туристами

На гарячу лінію Служби автомобільних доріг за ніч надійшло 12 звернень. Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі. Станом на 9.00 усі автобуси міжміського сполучення вийшли на маршрут, інформують на сайті Тернопільської ОДА.

«Ліквідація негоди триває, комунальні служби ліквідовують перемети, працює близько 170 одиниць техніки на дорогах державного значення та 68 одиниць техніки на дорогах місцевого значення»,- зазначив в.о. керівника служби автомобільних доріг в Тернопільській області Микола Довгошия.

Протягом доби рятувальники області п’ять разів залучалися для надання допомоги  громадянам, які потрапили у снігові пастки. А саме до буксирування карет швидкої допомоги, автобусів з дітьми та туристами.

Читайте також: Тернопільщина опиниться з епіцентрі негоди: де шукати пункти обігріву

Працівники ДСНС готові до розгортання мобільних пунктів обігріву.
Найбільшою проблемою залишаються снігові перемети на ділянках, де відсутні посадки та лісові насадження. У цих місцях постійно працює очисна техніка.

Читайте також: Сніг, хуртовини та мороз: прогноз погоди на Тернопільщині на тиждень

Нагадаємо, що за даними гідрометцентру, мороз та снігопади збережуться до кінця тижня. Протягом цього часу жителям області рекомендується утриматися від тривалих поїздок.

Перейти до панелі інструментів