29.03.2024
Новини Оперативно

Вантажівка і легківка – у кюветі: у аваріях на Тернопільщині травмувалися двоє людей

Дві дорожньо-транспортних пригоди трапилися на дорогах області 21 січня. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Близько 18:00 у Тернополі водій автомобіля Volkswagen збив 74-річну жінку. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпіла переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Пішохідку з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, відкритим переломом правої гомілки бригада швидкої допомоги доправила до лікарні.

Водій попередньо тверезий. У нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Чоловік каже, що помітив на дорозі людину занадто пізно і не встиг загальмувати.

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці на перехресті  дороги сполученням Броди-Підкамінь-Залізці-Тернопіль та Обхід м. Тернопіль. Там близько 16:20 водій автомобіля Audi A6 виїхав з другорядної дороги на нерегульоване перехрестя та допустив зіткнення з вантажним транспортним засобом із напівпричепом.

В результаті удару в кюветі опинилися і легківка, і вантажний автомобіль. Травми отримав пасажир Audi A6. У чоловіка закритий перелом плечової кістки.
Обидві автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.
Перейти до панелі інструментів