28.03.2024
Новини

На Тернопільщині від ускладнень коронавірусу помер досвідчений педагог (фото)

Зупинилося серце відомого педагога з Тернопільщини Юрія Бугана. Сумну звістку повідомили на сторінці Профспілки освітян Тернопільщини.

“Боляче… Сумно… Гірко… 1 грудня від важкої хвороби, спричиненої COVID-19, відійшов у засвіти відомий педагог Тернопілля, учитель учителів, колишній директор обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти (1985-2014) Юрій Васильович Буган.

Пішов з життя справжній освітянин, який жив та працював на благо держави і нашого краю, для розвитку української школи.

Щиро співчуваємо родині покійного. Переконані, що спогади про неординарну особистість та роботу Юрія Васильовича ще довго будуть надихати на плідну працю працівників освіти області.

Зі щирою скорботою та світлою пам’яттю Тернопільська обласна організація профспілки працівників освіти і науки”, – йдеться у повідомленні.

Під дописом мешканці Тернопільщини висловлюють співчуття з приводу втрати Юрія Бугана.

“Пішов у вічність Учитель від Бога, колега, товариш, людина, яка завжди була поряд з кожним, кого знала, чи в горі, чи в радості. Пам’ятаємо, сумуємо. Співчуття родині. Хай буде Царство Небесне”, – написала Ольга Тимчишин.

“Юрій Васильович був дуже доброю людиною, розумною, привітною і життєлюбивою. Нехай Бог поселить його душу у царстві небеснім, де праведні спочивають, там де немає ні смутку, ні печалі.
Вічна йому пам’ять”, – зазначила Олександра Яцура.
Видання “Терміново” співчуває рідним і близьким загиблого.

 

 

 

 

Перейти до панелі інструментів