28.03.2024
Новини

Завтра тролейбуси знову не їздитимуть вулицею Тарнавського

25 листопада з 10:00 год. до 16:00 год. у Тернополі буде частково перекрито рух транспорту на вул. Генерала М. Тарнавського. Проїзд здійснюватиметься почергово однією зі смуг руху, інформують на сайті Тернопільської міської ради.

Часткове перекриття вулиці зумовлене необхідністю нанесення на проїжджій частині тимчасової горизонтальної дорожньої розмітки.

В цей час буде також призупинено роботу тролейбусів, що курсують через вул. Генерала М. Тарнавського (в напрямку від вул. Леся Курбаса до магазину «Універсам»), проте без змін працюватимуть автобуси і маршрутки. Детальніше про зміни у маршрутах буде повідомлено додатково.

На ділянці дороги будуть встановлені відповідні дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Водіїв просять бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Нагадаємо, термін ремонтних робіт на Тарнавського у тендері вказано до 31 грудня 2020 року. Як зазначено у технічному завданні закупівлі, на Тарнавського мають провести 643 найменування робіт, на які витратять майже 24 млн. грн.

Перейти до панелі інструментів