26.04.2024
Новини Промо

ТОП-5 книг про здоров’я, які варто прочитати напередодні другої хвилі коронавірусу

Видання Терміново спільно з інтернет-магазином www.yakaboo.ua продовжує спільний проєкт, в рамках якого ми знайомимо наших читачів з новинками літератури та не менш цікавими книгами, що вийшли друком раніше.

Ми також періодично  розігруватимемо сертифікат на 250 грн, завдяки якому можна буде вибрати та отримати одну з вибраних книг.

Сьогодні пропонуємо ТОП-5 книг про те, як не піддаватися на інформаційні маніпуляції.

Бути окей. Що важливо знати про психічне здоров’я

Нам важливо «бути окей». Адже від психічного здоров’я залежить наш фізичний стан, здатність про себе подбати, бути успішними в своїй професії та задоволеність життям загалом. Про психічне здоров’я в Україні досі говорити соромно, думати лячно, звернутися до лікаря дорого – і не відомо навіть, як його знайти.

У книжці «Бути окей: Що важливо знати про психічне здоров’я» ви знайдете не лише базову інформацію про психічне здоров’я із посиланнями на медичні протоколи, а й певну систему орієнтирів. Авторка орієнтується на український контекст: що в нас про що кажуть, які існують стереотипи, які виникають проблеми, що їх спричиняє та які їхні можливі наслідки.

Вірусосфера. Від застуди до COVID – навіщо людству віруси

Що таке віруси? Звідки походять нові їхні різновиди, як HIV-1 чи COVID-19? Чому вони взагалі виникають у наші дні? Чи став би світ кращим, якби цих паразитів зліквідували? Чи справді існування вірусів має значення?

Це науково-популярне видання лікаря-дослідника про найпоширеніші віруси і їхню роль у нашому житті. Автор доступною мовою пояснює, як діють віруси, звідки вони з’являються і чому без них не обійтись, чим вони нам загрожують та як ми можемо пом’якшити їхню загрозу.

 

Імунітет. Правда і міфи про щеплення

Вакцинація розділила світ на два табори: одні кажуть, що щеплення вбиває дітей, а другі — що рятує. То хто ж має рацію? Як вакцинація впливає на імунітет? А санітайзери й антибактеріальне мило? Що буде з вами й рідними, якщо не вакцинуватиметеся ви? Ваші сусіди? Так-так, сусіди, адже щеплення оточення впливає й на ваш імунітет, який ніколи не був суто приватною справою.

Авторка цієї книжки, Еула Біссс, після народження сина занурилася в імунологію. Вона сміливо руйнує стереотипи про щеплення, апелює до історії та літератури, вміло пов’язує реальність і міфологію. Прочитавши цю працю, ви точно знатимете, чи вакцинувати власну дитину. А ще під іншим кутом поглянете на вислів «ахіллесова п’ята» та історію про Дракулу.

Зціли своє тіло та полюби його

Любов — найкращий цілитель.

Хочеш, щоб тебе любили? Спочатку полюби сам себе. Бути здоровим, щасливим, успішним та привабливим простіше, ніж здається. Достатньо віднайти гармонію між тілом, розумом і духом. Для цього є три звичайні правила. Дбай щодня про своє тіло. Позитивно стався до себе та життя. Віднайди сильний духовний зв’язок. Здавалося б, так легко.

Але як у світі стресів та переживань знайти потрібний баланс, щоб постояти на цих трьох китах? Луїза Хей на власному досвіді пережила складний і тривалий процес зцілення та прийняла себе. І тепер вона готова зцілити вас. Дієві щоденні афірмації позбавлять від хвороб душі та тіла, допоможуть повірити в себе та нарешті полюбити себе та своє тіло, зняти стереотипи та вийти за рамки звичайних сценаріїв. Любов — найкращий лікар.

Коронавирус. Как меняется наше сознание и будущее

Георгій Георгійович Почепцов – доктор філологічних наук, професор, письменник-фантаст, учений, експерт в галузі інформаційної політики та комунікаційних технологій, автор понад 50 книг на цю тему, а також автор понад 20 книг для дітей. Заслужений журналіст України, член Національної спілки письменників.

Коронавірус став найбільшим випробуванням для людства. Він виявився не тільки медичною, а й соціальною проблемою, до якої було залучено всіх громадян і всю планету. При цьому країни об’єднувалися в пошуку вакцини і одночасно роз’єднувались за своїми національними кордонами.

Раніше ми вже розповідали про ТОП-5 книг про те, як полюбити життя і бути щасливим незалежно від обставин, топ-5 мотиваційних книг, які підштовхнуть до дій і надихнуть на нові звершення, ТОП-5 книг про те, як розпізнавати і не піддаватися на маніпуляції та інші цікавинки.

Перейти до панелі інструментів