19.04.2024
Новини Файні люди

“Краще співайте”: соцмережі накинулися на Віктора Павліка за невдалий жарт про балотування

За невдалий жарт про те, що начебто балотується від пропрезидентської партії, співак Віктор Павлік отримав на горіхи у фейсбуці. За день до цього він розмістив зображення, на вигляд, стилізоване під передвиборчу агітацію. Багато хто такого кроку Павліку не подарував.

Тож співаку довелося видалити допис і вибачитися перед людьми, які читають його сторінку у фейсбуці.

“Дорогі люди ! Я щиро приношу свої вибачення за невдалий жарт ! Не міг навіть і подумати, що ви мені так вірите ! Це самий справжній фейк ! ФЕЙК ФЕЙКОВИЧ ! Я просто хотів трохи розбавити цей сірий дощовий день. А виявилося, що невдало я пожартував. Більше не буду, повірте ! Зробив висновки. Всіх Вас дуже люблю, поважаю і ціную, що Ви у мене є!”, – написав співак.

У коментарях дехто віджартувався, а дехто все ж не стримує своїх думок стосовно жарту.

“Краще співайте, у Вас це класно виходить”, – пише Олена Стасюк.

“Це показник того, наскільки люди довіряють будь-якій інформації з мереж, навіть не перевіряючи. Сумно. Замість всякої там хімії краще би в школі викладали критичне мислення”, – аналізує реакцію соцмереж Anton Babych.

“Можна не вірити, коли інформація з’являється в відкритих джерелах. Але інформація на офіційній сторінці- то такий собі жарт… Як мінімум- антирекламу (партії) Ви зробили. Якщо пожартуєте втретє- то це вже буде сприйматися як “зондування”. На реакцію чекаєте. Не грайте людям мозок. Його за останні півтора року виграли так, як ніколи за останні 300 років”, – дорікає Svitlana Stets.

“Вітя я вибачаюсь. Але такий жарт за останній рік я вже бачу вдруге. Співпадіння? Не думаю..)))”, – зауважує Саша Іванов.

“Будете винні мені, чек за валідол пришлю укрпоштою”, – жартує Yuriy Alatortsev.

Сам же співак відповідає чи не на кожен коментар під постом-вибаченням.

Нагадаємо, соціальні експерименти часто закінчуються шквалом негативу для самих експериментаторів. Так, минулого тижня Терміново писало, як користувачі соцмереж відреагували на манікюр ресторатора Петра Заставного.

https://www.facebook.com/vpavlik100/posts/3162729087169386

Перейти до панелі інструментів