20.04.2024
Новини

На Тернопільщині у торгового агента викрали з авто майже 30 тис. грн

Правоохоронці Кременецького відділу поліції документували факт крадіжки з транспортного засобу. Через свою безпечність потерпілий втратив майже 30 000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області. 
Заявник розповів, що подія трапилася в районному центрі, де він був по роботі. За словами тернополянина, він працює торговим агентом. Коли ж чоловік пішов в магазин, аби узгодити питання щодо товару, невідомі особи викрали готівку, яку він залишив в салоні автомобіля.
Зовнішніх пошкоджень потерпілий не виявив, адже зловмисники проникли в середину відсканувавши сигнал центрального замка. На все про все крадіям знадобилися лічені хвилини. Як наслідок чоловік позбувся 29000 гривень.
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці закликають жителів Тернопільщини не залишати цінних речей у салоні автомобіля. Найчастіше приманкою для крадіїв стають автомагнітоли, ноутбуки, жіночі сумки, барсетки, документи, особисті речі.

Якщо ваш автомобіль все ж таки обікрали – не торкайтесь транспортного засобу і в жодному разі не сідайте за кермо. Одразу телефонуйте на лінію «102». Оглядаючи пошкодження автомобіля або наявність особистих речей – ви знищуєте всі речові докази і мінімізуєте шанси встановити злочинця.

 

Перейти до панелі інструментів