27.04.2024
Здоров’я Новини

“Ситуація неконтрольована, місць у реанімації немає”: в Монастириській райлікарні б’ють на сполох

“Місць в реанімації немає, 6 ліжок заповнені, всі COVID19. Ситуація із ковідом – неконтрольована”, – про це на своїй сторінці у фейсбуці 6 вересня написав завідувач хірургічним відділенням у Монастириській райлікарні Василь Ференц.

За словами медика, всі шість ліжок вже зайняті пацієнтами з коронавірусом, вчора ще привезли трьох. Усі пацієнти – у важкому стані.

“Сьогодні гарний день, неділя,6.09.20р.,чергую по хірургії, місць в реанімації немає, 6 ліжок заповнені, всі COVID19, а швидка в скафандрах привезла ще 3 COVID, всі важкі, куди ложити? Всі концентратори зайняті, я не жаліюсь, ми спокійно робимо свою роботу, без паніки.

PS. ситуація з ковідом неконтрольована. ми очікуємо пік, кінець вересня середина жовтня, дай Боже, щоб я помилився. Реанімація буде не на шість ліжок, а на двацять і ми не будемо спроможні справлятися з потоком важких хворих”, – пише Василь Ференц.

У дописі також йдеться про те, що в райлікарні просять прийняти і пацієнтів із сусіднього Бучацького району – “бо в них біда”.

Давно не писав дописи.читаю і аналізую, сьогодні гарний день,неділя,6.09.20р.чергую по хірургії, місць в реанімації…

Опубліковано Василем Ференцом Неділя, 6 вересня 2020 р.

Нагадаємо, міський голова Монастирисьок також повідомив, що в районі коронавірус підтвердили у трьох священників.

 

Перейти до панелі інструментів