23.04.2024
Новини

“Маю надію, що буде виконуватися”: Степанов дуже невиразно відповів на викличний демарш Надала

Міністр охорони здоров’я відреагував на рішення мерів Тернополя й Луцька не посилювати карантин при переході у “червону” зону. Під час візиту до Львова міністр заявив, що в такій ситуації з боку центральної влади немає політичного підтексту.

Він зауважив, що в запровадженні певних зон карантину “нема жодної політики, бо мова йде про здоров’я і про життя”. Коли журналісти запитали Степанова, що він думає про відповідальність, яку мають нести мери Луцька й Тернополя, він відповів, що це компетенція інших органів.

“Що стосується моєї реакції. Неважливо яке місто чи посада. За це є відповідальність. Я ще раз говорю: це ж не бажання якесь “А давайте ми когось переведемо в ту чи іншу зону?”. Це чітко визначено порядками, протоколами – в який спосіб, яким чином”, – сказав Степанов.

Також він підкреслив, що йому прикро, що хтось замість того, щоб подумати про здоров’я громадян, переходить в іншу площину. Він запевнив, що відкритий до діалогів і має надію, що противників карантину вдасться переконати.

 

 

Перейти до панелі інструментів