26.04.2024
Новини

Пробне ЗНО 2020 таки відбудеться, але онлайн

Кабмін відмінив проведення пробного ЗНО 2020, але в Українському центрі оцінювання якості освіти пропонують учасникам пройти тестування вдома.

Як повідомляє прес-служба міської ради, щоб пройти пробне оцінювання учасники можуть 15 об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного центру оцінювання якості освіти,  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури. А 17 червня – з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

Учасникам слід виконати завдання тестового зошита, до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. Та отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових меж. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня.

Ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати в своїх особистих кабінетах учасників.

Також учасників ЗНО просять 15 і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам.

А відповідальних за пункти проведення та їхніх помічників просять прийти на пункт проведення пробного ЗНО, щоб скеровувати учасників, які все ж не отримають інформацію про неможливість  роботи пункту тестування.

Фото: 5 канал

 

 

Перейти до панелі інструментів